Biztonsági ablakfóliázás

Biztonsági fólia ablakra, üvegajtóra, tükrökreKorszerű személy és vagyonvédelem.

Az üveg természetéből adódóan az üveg rendkívül törékeny így balesetveszélyes. Az üvegtörésből származó sérülések súlyos, gyakran halálos kimenetelűek. A LLumar biztonsági ablakfóliák átfogó védelmet biztosítanak a szanaszét repülő üvegszilánkok ellen, így a vágott és szúrt üveg általi sebek is elkerülhetőek. A nemzetközi, európai és magyarországi hatályos rendeleteknek és jogszabályozásoknak is könnyedén eleget tehet, amennyiben az ablakfóliázás mellett dönt. Az általunk használt termékek a MABISZ ajánlásával rendelkeznek, így például az intézményekre vonatkozó 28/2007. (IX.29) miniszteri rendeletnek is megfelelnek.

Hivatalos LLumar kivitelezőként, okleveles munkatársaink első osztályú fóliával dolgoznak, amelyet minőségi poliészter alapanyagai és rendkívüli ragasztórétege emel ki a konkurens termékek közül.

A különböző vastagságú és színű biztonsági fólia felhasználási területe meglehetősen sokrétű: iroda és lakóépületek fóliázása, autóüveg fóliázás, golyóálló üveg kialakítás és bármilyen esetben, amikor természeti katasztrófák, vandalizmus és más szándékos bűncselekmények elleni fokozott védelemre van szükség.

Professzionális biztonsági ablaküveg fólia telepítés elérhető áron.

Vissza a Szabifólia főoldalára

Vélemény, hozzászólás?