Biztonsági autófóliázás

BitzzMegelőzés és Hatékony védelem – Ne bízza a véletlenre!

A biztonsági autóüveg fóliázás akár életet is menthet!
Közúti balesetek a pillanat töredéke alatt bekövetkezhetnek és az olyankor elszenvedett leggyakoribb és talán legveszélyesebb sérülés típus az üveg általi vágási sebek, szemsérülések. Ha bekövetkezik a baj, a törött üvegszilánkok megtapadnak az autóüveg fólia felületén így az megakadályozza az üvegszilánkok szétszóródását vagy az utas kirepülését az ütközés következtében.

Tehát, autóüveg fólia telepítéssel elkerülheti az üvegtörés általi sérüléseket. E mellett az is fontos, hogy a fólián megtapadt üvegszilánkok a légzsákok hatékony működését sem akadályozzák, ami tovább fokozza a biztonságot.

Magyarországon még mindig gyakori bűncselekménynek számít az autófeltörés; egy autórádió, egy autóban hagyott táska vagy más értékesnek tűnő tárgy az Ön autóját is célponttá teheti. A biztonsági autóüveg fóliával értékes perceket nyerhet. A biztonsági fólia egybetartja az összetört üveget így lassítja a behatolást és növeli a tettes lebukásának esélyét. Amennyiben Ön is az autóban tartózkodik egy esetleges támadás esetén a fóliázással nyert idő több időt hagy a menekülésre.

Vissza a Szabifólia főoldalára

Vélemény, hozzászólás?