UV védő szélvédő fóliázás

Az UV sugarak káros hatásai mára beleívódtak a köztudatba. A különböző bőrbetegségeket, látáskárosodást és felgyorsult bőröregedést kiváltó sugarak elől az autóban sincsen biztonságban. Ne csak a szabadban gondoskodjon a megfelelő UV védelemről!
A személyautó üvegein beszűrődő sugarak, ugyanolyan rossz hatással vannak egészségére, mint a közvetlen napfény. LLumar vizsgaszámmal és oklevéllel rendelkező munkatársaink az ipar legjobb minőségű UV és hővédő fóliáival dolgoznak, így akár 99,9%-os UV védelmet élvezhet a fóliatelepítést követően. Összehasonlításképpen, a Szegedi Tudományegyetem vizsgálati eredményei szerint még az alapból színezett üvegek sem nyújtanak olyan elsöprő védelmet, mint a LLumar termékek.

Professzionális minőség elérhető áron!
LLumar UV védelem autófóliával

A fólia lassítja a kárpitozás nap általi fakulását is, így nem csak az Ön, de az autója (sz)épségéért is felel.
A UV és hővédő fólia az energiatakarékosság szempontjából is ideális választásnak minősül. Egy forró nyári napon az autófólia akár 16°-kal csökkenti az autó benti hőmérsékletét és így hozzájárul a klíma hatékonyabbá tételéhez. A kisebb légkondicionálási igények pedig kevesebb üzemanyag fogyasztással járnak, tehát pénzt is megtakaríthat.
A LLumar termékekhez használt HPR ragasztót három dolog jellemzi: hihetetlen kötőerő, hosszú és garantált élettartam valamint optikai tisztaság. Ez a három tulajdonság és a kiváló minőségi alapanyagok emelik ki a LLumar autóüveg fóliákat a konkurens termékek közül.

Vélemény, hozzászólás?